Blog

Cum să folosești creativ lipiciul

Cum să folosești creativ lipiciul

În ultima vreme se pune foarte mare accent pe produsele decorative realizate în casă. Datorită internetului avem acces nelimitat la o serie de tutoriale, articole în care ni se prezintă pas cu pas ce și cum trebuie să facem dacă vrem să ne înfrumusețăm singuri locuința sau diversele obiecte de care suntem înconjurați zi de zi. Fie că vorbim de bijuteri, de obiecte decorative sau de alte elemente care ne sunt foarte utile în activitatea casnică, articolele hand-made, precum lipiciul, ne pot ajuta să ne bucurăm mai bine de viață și, mai mult decât atât, ne pot ajuta să economisim atunci când le realizăm singuri.

lipici uz casnic
adezivi puternici

Sticlă, sfoară și lipici

Creativitatea, răbdarea și îndemânarea reprezintă factorii principali în realizarea obiectelor decorative hand-made. Dar, pe lângă aceste calități, o sa avem nevoie și de câteva elemente precum sfoară, sticle de sticlă și, bineînțeles, un tub de lipici. Pentru ca impactul vizual să fie unul mai accentuat, putem alege să combinăm diverse culori pentru sfoară. Tot ceea ce trebuie să facem este să înfășurăm și să lipim sfoara colorată de jur împrejurul sticlei până când acesta va fi acoperită în totalitate. În felul acesta vom obține o vază de flori extrem de frumosă. Iar dacă sfoara colorată nu ni se pare suficient, putem să adăugăm ulterior cristale, flori sau mărgele.

Decorează-ți casa cu sfoară și lipici

O altă modalitate prin care putem să obținem obiecte decorative unicat, care implică mai puține produse, dar mai multă îndemânare însă, este combinarea lipiciului cu sfoara. Cu foarte multă răbdare putem să realizăm obiecte spectaculoase pentru locuință, care seamănă foarte bine cu lucrătura de dantelă. În felul acesta se pot realiza suporturi de flori, tablouri, cutii de bijuterii, coșulețe decorative în care pot fi depozitate diverse obiecte sau chiar lustre inedite. Important este să vă dați frâu liber imaginației și să alocați câteva ore, iar rezultatul o să fie pe măsura așteptărilor.

lipici johnsontape

Proictele de tipul Do it yourself de unde rezultă obiectele hand-made au devenit din ce în ce mai populare în ultimul timp. Dovadă faptul că s-a ajuns până la punctul în care aceste obiecte au devenit baza unui business infloritor, unde prețurile nu sunt dintre cele mai accesibile. Vestea bună este că poși să le faci singur, acasă, în confortul căminului, iar rezultatele te vor surprinde întotdeauna. Folosirea unor elemente banale, precum lipiciul, ce nu implică neapărat costuri foarte mari, te vor ajuta să îți personalizezi locuința sau obiectele de care esti înconjurat. Așadar nu mai aștepta, pune-te pe treabă și realizează decorații inedite!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *