manusi menaj galbene
Blog

Cum folosim mânușile de menaj

Cum folosim mânușile de menaj

E adevărat că atunci când suntem prinși cu treburile casnice protejarea pielii în raport cu produsele de curățenie este de cele mai multe ori trecută pe un loc secund. Ne gândim cum să terminăm cât mai repede sarcinile și să ne întoarcem la lucrurile care contează cu adevărat. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm un aspect extrem de important: protejarea mâinilor în contact cu substanțele chimice sau cu mediile dure care pot să producă efecte negative pe termen lung asupra sănătății lor. Care este cel mai simplu și eficient mod prin care putem să facem acest lucru: mănușile de menaj.

manusi de menaj
manusi de menaj johnson

Mânuși pentru mâini sănătoase

Și totuși de ce să punem atât de mare preț pe o banală pereche de mănuși de cauciuc? Ei bine, în timpurile agitate în care ne desfășurăm viețile, atunci când vorbim de curățarea casei, este aproape imposibil să nu ne lovim de produse cu un conținut chimic ridicat. Atunci când intră în contact cu pielea, substanțele conținute de acestea pot, de cele mai multe ori, să aibă efecte negative îndelungate asupra mâinilor noastre. Exfolierea excesivă, erupțiile cutanate sau diferitele alergii sunt doar câteva dintre consecințele acțiunii produselor de curățare. Cum putem să prevenim aceste lucruri: utilizarea mănușilor de protecție.

Cum se întrebuințează mânușile de menaj

Întâlnite cel mai frecvent de culoare galbenă, cu o rezistență crescută ca urmare a faptului că sunt confecționate din cauciuc natural ceea ce le conferă totodată și o elasticitate sporită, mănușile se ajustează perfect pe mâinile oricărei persoane. Disponibile în diverse forme, economice, cu pudră antiaderentă pentru o eficacitate sporită, acestea sunt ideale în curățarea casei, a zonelor de birouri și a complexelor comerciale. Utilizarea acestora este extrem de simplă, neimplicând niciun fel de efort suplimentar din partea noastră.

manusi menaj galbene
manusi ieftine

Dacă nu pot să elimin, măcar să fie scurt

Nu e cazul să ne iluzionăm la ideea că făcutul curățeniei este plăcut. Nimănui nu-i place în mod deosebit să piardă timp prețios cu această activitate casnică. Cu toate acestea, curățenia înseamnă sănătate, iar acest lucru ar trebui să fie un factor motivant destul de important. Dacă nu putem să eliminăm acest lucru din viața noastră, putem doar să încercăm să scurtăm timpul alocat acestei activități. Cea mai bună metodă de a face aste lucru este să ne înconjurăm de ustensilele cele mai potrivite.

Dacă până acum nu ne-am gândit prea mult asupra unor lucruri atât de simple precum o pereche de mănuși de cauciuc, poate ar trebui să ne oprim puțin și să reflectăm asupra beneficiilor lor asupra pielii. Așadar, de acum înainte, pentru sănătatea și frumusețea mâinilor noastre, de fiecare dată când punem pe hârtie lista cu produsele de menaj, să nu uităm să adăugăm si câteva perechi economice de mănuși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *