Maximum Glue - Johnson Tape

Participă la campania Johnson Tape ce se desfășoară în perioada 01.08 - 31.10.2021. Achiziționează MAXIMUM GLUE de pe website-ul Johnson Tape sau din magazinele partenere, răzuiește cartonașul din interior și poți câștiga unul dintre miile de premii!

Puteți cumpăra Maximul Glue de pe website-ul nostru de aici sau din magazinele partenere JohnsonTape din întreaga țară.

Cutia cu Maximul Glue din perioada campaniei este diferită față de una standard, având în plus inscripția campaniei pe colțul din dreapta sus.

Campania se desfășoară în perioada 01.08.2021 – 31.10.2021, în limita stocului disponibil.

În fiecare cutie Maximum Glue din cadrul campaniei găsiți un cartonaș răzuibil. După răzuire puteți afla dacă vă calificați pentru un premiu. În caz contrar, gășiți mesajul „Mai încearcă”.

Dacă după răzuire, pe cartonașul dumneavoastră găsiți unul dintre premiile din campanie, fotografiați cartonașul și trimiteți dovada prin intermediul formularului de contact de mai jos. Un consultant va intra în legătură cu voi în cel mai scurt timp. Premium va fi trimis către dumneavoastră prin curier.

Produsele Johnson Tape au acoperire națională. Întrebați despre campania Maximum Glue la distribuitorul dumneavoastra local. Dacă totuși nu sunt disponibile, vă invităm să le achiziționați de pe website prin acest link.

Completează formularul de mai jos și revenim noi în timp util cu detalii.